Dakenstroom: goed voor milieu, mens en dier!

Zonnepanelen 
Op die daken zorgen 4.235 zonnepanelen voor ‘schone’ energie. Energie waar alle huurders van mee kunnen profiteren via Zonnecoöperatie Dakenstroom. 

Groen 
Sommige daken bedekten we met sedum. Deze vetplantjes geven verkoeling in de zomer, filteren schadelijke stoffen en werken mee aan het behoud of herstel van bedreigde diersoorten. 

Dieren 
In de daken en op de gevels maakten we voorzieningen voor de beschermde huismus, vleermuis en gierzwaluw. Hiermee zorgen we ervoor dat deze dieren hun plekje niet verliezen. 

Volgend jaar verder 
Ook in 2021 en 2022 gaan we door met Dakenstroom! Er komen zo’n 320 nieuwe daken bij met daarop ongeveer 7.000 zonnepanelen. We blijven dus werken aan een goed en gezond klimaat.  

Voordeel: ook voor u! 
Wilt u ook voordeel via Zonnecoöperatie Dakenstroom? U kunt zich nog steeds aanmelden! Ga naar www.onzedakenstroom.nl en vul uw unieke code in die u in september van ons ontving. Of vraag uw code aan via info@onzedakenstroom.nl en vermeld daarbij uw naam en adres. Dan profiteert u vanaf 2021 van korting op uw energiebelasting!