Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Dit zijn onze consulenten!

Wij zijn graag dicht bij onze huurders. Daarom is er in elke wijk in ons werkgebied een consulent actief. Zij zijn het gezicht in de wijk. Nl...... ze zijn er voor u. Heeft u al kennis gemaakt met Necla, Kim, Kim, Marjo, Ingrid, Maryn, Sjanny en Marit? We stellen hen graag aan u voor.

Wilt u een reparatie aanvragen?

Sinds april 2022 heeft Casade een nieuwe vaste huisaannemer: Vermeulen. Daarnaast blijft Coen Hagedoorn Onderhoud onze vaste partner. Deze aannemers voeren het dagelijks onderhoud voor ons uit bij huurders thuis. Zij doen hun uiterste best om te zorgen dat een eventuele reparatie goed en snel voor u wordt uitgevoerd!  

Column Jessica Voets: graan besparen met quinoa

Jessica Voets woont in een woning van Casade in Dongen. Ze vertelt ons elke maand wat voor bijzonders zij in haar (permacultuur) moestuin tegenkomt. Leuk om te lezen en fijn om inspiratie op te doen! Deze keer vertelt Jessica over quinoa als vervanger voor graan.

Wat doen we voor Oekraïnse vluchtelingen?

Samen met de gemeenten werken we aan ideeën om te helpen met de opvang van Oekraïense vluchtelingen. De eerste mensen worden inmiddels tijdelijk opgevangen. Dit heeft geen effect op de wachtlijst voor onze eigen woningzoekenden. In dit bericht leest u meer over wat we doen voor vluchtelingen uit Oekraïne.  

Brandveiligheid; wat kunt u zelf doen?

Gelukkig kunt u zelf ook veel doen om uw huis brandveiliger te maken. Of, als er toch brand uitbreekt, de gevolgen ervan te beperken. We zetten een aantal tips op een rijtje.

Terug in de tijd met de broers Gelevert

We gaan 26 woningen in de van Rijckevorselstraat en de van Salm Salmstraat in Loon op Zand slopen en vervangen door nieuwbouw. Onze collega Sjanny sprak met twee oud-bewoners en ging voor de laatste keer met hen terug naar het huis waar zij geboren zijn.

Partytent lenen

Bent u van plan een buurtactiviteit te organiseren? Dan kunt u als bewonerscommissie of individuele huurder gratis een partytent bij ons lenen.

Schrijven we duidelijk genoeg?

Als huurder van Casade ontvangt u post van ons. We communiceren met u via (nieuws)brieven, mail, op onze website, tijdens bewonersavonden, op social media en bij het werken in de wijk. We vinden het daarbij belangrijk dat al onze brieven, mailtjes, en teksten eenvoudig leesbaar en begrijpelijk zijn. Persoonlijk en aansprekend. Duidelijk en voor één uitleg vatbaar. En we staan bewust stil bij de manier waarop onze boodschap op u, de lezer, overkomt. Dat noemen we Goeie Buur-taal. 

Vraag het Casade

In elke nieuwsbrief beantwoorden we drie veelgestelde vragen van huurders.

 

Wonen en zorg: de seniorenconsulenten van Casade

"Hallo Casade, ik wil een wandbeugel, kan dat?" Deze vraag komt binnen bij Casade. Rini Witlox en Harrie van der Steijn, onze seniorenconsulenten, komen dan in actie en maken een afspraak met de bewoner. Ze vragen zich af of een wandbeugel voldoende is voor de bewoner om fijn te kunnen blijven wonen. Daarom gaan Rini en Harrie altijd op huisbezoek en in gesprek met de bewoner.