Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Vakwerk van onze wijkbeheerders

Onze wijkbeheerders Adriaan, Hans en Tony knapten in de jaren '90 de woningen aan de Henri Dunantstraat in Sprang-Capelle op. En 30 jaar later ziet dat werk er nog steeds keurig uit.

Vraag het Casade september 2022

In elke nieuwsbrief geven we antwoord op drie veel gestelde vragen. Deze keer gaan die over digitale post van Casade, wat u moet doen als u partner overlijdt en over wonen en zorg.

Burentaart mei 2022

Na elke nieuwsbrief gaan we op bezoek bij drie huurders, uit de gemeente Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We nemen dan een taart me om samen met de (over)buren van te genieten.

Nieuwe website Woning in Zicht

Woning in Zicht is de website waar meerdere woningcorporaties uit de regio samen hun woningen aanbieden. U kunt zich via deze website inschrijven en zelf reageren op een woning. De website van Woning in Zicht is vernieuwd.

Dit zijn onze consulenten!

Wij zijn graag dicht bij onze huurders. Daarom is er in elke wijk in ons werkgebied een consulent actief. Zij zijn het gezicht in de wijk. Nl...... ze zijn er voor u. Heeft u al kennis gemaakt met Necla, Kim, Kim, Marjo, Ingrid, Maryn, Sjanny en Marit? We stellen hen graag aan u voor.

Wilt u een reparatie aanvragen?

Sinds april 2022 heeft Casade een nieuwe vaste huisaannemer: Vermeulen. Daarnaast blijft Coen Hagedoorn Onderhoud onze vaste partner. Deze aannemers voeren het dagelijks onderhoud voor ons uit bij huurders thuis. Zij doen hun uiterste best om te zorgen dat een eventuele reparatie goed en snel voor u wordt uitgevoerd!