Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Vraag het Casade _ december

In elke nieuwsbrief geven we antwoord op drie veel gestelde vragen. Deze keer gaan die over rookmelders, huurtoeslag en zelf klussen in uw huis.

Zes nieuwe woonruimtes

De vraag naar betaalbare woningen neemt nog altijd toe. Daarom proberen we bij nieuwbouwprojecten altijd meer huizen terug te bouwen dan we gaan slopen. Maar nieuwbouw kost tijd.

Brandveiligheid bij verwarmen

Wees voorzichtig met alternatieve manieren om van het dure gas af te blijven, waarschuwt Brandweer Nederland. De risico's zijn groot.

Van huur naar koop met de Corporatie Starterslening

In november ontving Inge Hultermans uit Dongen de sleutel van haar eerste eigen huis. Door gebruik te maken van onze verruimde starterslening verhuist zij van een huurwoning van Casade naar een koopwoning van Casade. En dat in haar eigen woonplaats Dongen. We spraken Inge in haar nieuwe huis, waar ze volop aan het verbouwen is.

Vakwerk van onze wijkbeheerders

Onze wijkbeheerders Adriaan, Hans en Tony knapten in de jaren '90 de woningen aan de Henri Dunantstraat in Sprang-Capelle op. En 30 jaar later ziet dat werk er nog steeds keurig uit.

Vraag het Casade september 2022

In elke nieuwsbrief geven we antwoord op drie veel gestelde vragen. Deze keer gaan die over digitale post van Casade, wat u moet doen als u partner overlijdt en over wonen en zorg.