Schrijven we duidelijk genoeg?

De afgelopen jaren hebben we veel gedaan om duidelijker en begrijpelijker te communiceren. Maar is dat gelukt? Dat horen we graag van u! Wilt u onze teksten beoordelen?

Schrijven we duidelijk genoeg?
Bijna al onze medewerkers volgden een training waarin ze leerden hoe je duidelijk en begrijpelijk schrijft. In Goeie Buur-taal dus. We verbeteren voortdurend de teksten van onze brieven en hebben aandacht voor de teksten op onze website. We denken dat we daarmee een heel eind op de goede weg zijn. Maar wat vindt u daar eigenlijk van? Schrijven we wel duidelijk genoeg? Begrijpt u wat we bedoelen als u een brief van ons krijgt?  

Doet u mee?
De mening van onze huurders vinden wij belangrijk. Daarom zoeken wij een aantal enthousiaste huurders om onze Goeie Buur-taal te testen. We leggen u een brief of tekst voor en vragen u of u de inhoud begrijpt. Of dat er dingen beter kunnen. Anders. Duidelijker. 

Wat verwachten we van u?
Als u zich aanmeldt, ontvangt u een uitnodiging om bij ons langs te komen in Dongen of Waalwijk. We leggen u dan een tekst voor en vragen wat u ervan vindt. En we zorgen dat er koffie of thee met wat lekkers klaar staat! Het kost ongeveer een half uur tot een uurtje van uw tijd. Het is voor één keer, maar natuurlijk bent u van harte welkom om vaker uw mening te geven als u dat wilt.  

Heeft u moeite met lezen en schrijven?
Dan nodigen we u juist van harte uit! We horen graag van u waar u behoefte aan heeft. En met uw hulp en mening kunnen wij onze teksten verder verbeteren voor onze huurders. 

Vindt u het leuk om me te doen? Stuur dan een e-mail naar: nieuwsbrief@casade.nl.