Werken bij Casade

Hoe wij werken

Bij Casade werken zo'n 120 mensen, verspreid over vier locaties in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. In onze 'woonpunten' ontvangen we op afspraak huurders en woningzoekenden. In ons centraal kantoor werken ondersteunende diensten als Financiën & Waardesturing, Strategie & Bedrijfsvoering en Vastgoed. We werken slim, wat wil zeggen dat we ‘werken waar het werk is’. Dat kan op één van de vier locaties zijn, maar vooral ook in de wijk. 

Wil je ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures!

 

Zo wil ik werken aan wonen

We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’. Bij Casade werk je in een informele omgeving in een prima werksfeer. Onze huurders zijn onze dagelijkse inspiratie om het verschil te maken.

Onze medewerkers krijgen volop de ruimte om zich te ontwikkelen. Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgt Casade de CAO Woondiensten. Een medewerker van Casade voelt zich thuis bij onze kernwaarden: lokaal betrokken, verbonden, duurzaam, vertrouwen en resultaatgericht.

Casade is duurzaam dichtbij:

En zo gaat het eraan toe in ons klant contact centrum:

 

Werken doen we zo

Op 15 februari 2020 waren wij te zien in het SBS6 programma 'Werken doen we zo'. Van deze opnames werd een bedrijfsfilm gemaakt waarin je hoort en ziet waarom het zo leuk is om bij Casade te werken!

Vertalen / Translate