Aanbod huurwoningen

Ons actuele aanbod huurwoningen vindt u op Woning in Zicht. Woning in Zicht is een website waar meerdere woningcorporaties uit de regio Midden-Brabant samen hun woningen aanbieden. U kunt zich via deze website inschrijven en zelf reageren op een woning.

Veel gevraagd over Aanbod huurwoningen

Wat zijn de regels voor het toewijzen van woningen?

Algemeen

Als woningzoekende moet u aan een aantal regels voldoen om een woning te kunnen krijgen.
Lees de regels passend toewijzen op de website van Woning in Zicht.

 

Hoeveel huurwoningen heeft Casade?

Algemeen

Wij verhuren ongeveer 11.500 woningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk.

Waarom is Casade aangesloten bij Woning in Zicht?

Algemeen

Woning in Zicht biedt woningzoekenden een toegankelijk, flexibel systeem om een woning te zoeken in de regio. Bij Woning in Zicht zoek je in het gezamenlijke woningaanbod van vijf woningcorporaties in de regio Midden-Brabant:
Leystromen
WonenBreburg
TBV Wonen
Casade
Tiwos 

Met wie sluit ik een huurcontract als ik een woning toegewezen krijg?

Algemeen

Casade blijft verantwoordelijk voor het toewijzen van huurwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. U sluit dus een huurcontract met Casade, niet met Woning in Zicht.

Wanneer wordt een inschrijving geblokkeerd?

Algemeen

Als er sprake is van ongewenst gedrag door de woningzoekende kan de inschrijving bij Woning in Zicht door ons geblokkeerd worden. U kunt dan niet reageren op het woningaanbod. In welke situaties u een blokkade krijgt en wat daar de gevolgen van zijn, leest u op de website van Woning in Zicht

Ik heb een vraag over Woning in Zicht. Waar kan ik terecht?

Algemeen

Als woningzoekende is persoonlijk contact heel belangrijk. Dat snappen we maar al te goed. Daarom kunt u bij Casade ook terecht met vragen over Woning in Zicht (WIZ).

Persoonlijk
Maak bij ons een afspraak voor een persoonlijk gesprek of een vraag over het zoeken van een woning, inschrijvingen of hoe u kunt reageren op een woning.

Wilt u uw vraag vanuit huis stellen?
Geen probleem. U kunt Woning in Zicht online bereiken. Stuur een mail naar info@woninginzicht.nl, vul het contactformulier in op woninginzicht.nl of stuur hen een bericht via social media. Op werkdagen beantwoordt WIZ uw vraag binnen 24 uur. 

Stel uw vragen zoals u dat wilt: persoonlijk of snel digitaal
Welke manier u ook kiest, Casade en Woning in Zicht staan samen voor u klaar! Bekijk ook de contactgegevens van alle woningcorporaties die aangesloten zijn bij WIZ.