Inschrijven

Zoekt u een huis of wilt u inschrijftijd opbouwen? Schrijf u dan in! Dat kan via Woning in Zicht. Woning in Zicht is een website waar meerdere woningcorporaties uit de regio Midden-Brabant samen hun woningen aanbieden. U kunt zich via deze website inschrijven en zelf reageren op een woning.

Wat zijn de regels voor het toewijzen van woningen?

Als woningzoekende moet u aan een aantal regels voldoen om een woning te kunnen krijgen. Lees de regels op de website van Woning in Zicht.

 

Ik wil een garage of een parkeerplaats huren. Hoe gaat dat?

Garages en parkeerplaatsen die vrijkomen worden net als de huurwoningen geadverteerd op Woning in Zicht. Als u bent ingeschreven als woningzoekende bij Woning in Zicht dan kunt u met die inschrijving ook reageren op garages/parkeerplaatsen. Ook als u niet ingeschreven bent als woningzoekende bij Woning in Zicht kunt u reageren op ons aanbod van garages/parkeerplaatsen.

Ik heb geen computer of kan hier niet goed mee overweg, maar wil toch een woning. Wat kan ik doen?

Vraag bijvoorbeeld hulp van een familielid of kennis. Of gebruik de computer in de bibliotheek.

Komt u er niet uit? Dan kunt voor extra hulp bij ons terecht. Bel ons op 0800 55 222 22 of maak online een afspraak.

Kan ik me inschrijven voor een nieuwbouwwoning?

Iedereen die als woningzoekende is ingeschreven bij Woning in Zicht kan reageren op nieuwbouw, mits u voldoet aan de gestelde criteria. Als er aanbod van nieuwbouw is, is dit net als het reguliere aanbod te vinden op de website van Woning in Zicht.

Stel uw vraag

Vertalen / Translate