Hebben we plannen voor uw huis?

Voor de huurders van nu en later 
We sluiten onze 11.500 huizen aan op de woonbehoeftes van onze huurders én op een duurzame toekomst. Voor de huurders van nu, maar ook voor de huurders van over 50 jaar. Dat betekent dat we voor de lange termijn keuzes maken. Sommige woningen verkopen we, andere krijgen een opknapbeurt. Weer andere woningen verbeteren we grondig waardoor ze weer vele jaren mee kunnen. En soms kan een huis niet meer voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Dan vervangen we het door energiezuinige nieuwbouw. 
 
Onderzoeken in 2021  
We maken per jaar een planning met de woningen die we gaan onderzoeken. Alle opties zijn daarbij open, van woningverbetering tot sloop of gewoon onderhoud. Staat uw woning op de planning voor onderzoek? Dan krijgt u daar een persoonlijke brief over.  
 
Bekijk het actuele overzicht van adressen waar we onderzoeken uitvoeren. Deze lijst vullen we elk kwartaal aan. U als bewoner wordt altijd eerst geïnformeerd voordat de info op de website komt.  
 
Onderhoud in 2021  
Misschien is uw huis dit jaar aan de beurt voor onderhoud. Wilt u zien of we in 2021 komen schilderen, isoleren of de badkamer/keuken vervangen? Bekijk dan de onderhoudsplanning. Staat uw huis hier niet bij? Dan is uw huis voorlopig nog niet aan de beurt. We informeren u op tijd als we uw huis gaan onderzoeken of als we langskomen voor onderhoud. Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!