Zelf klussen? Lees de nieuwe regels

Veel aanpassingen hoeft u enkel bij ons te melden. Voor een aantal meer ingrijpende aanpassingen heeft u vooraf onze toestemming nodig. Meer hierover leest u op casade.nl/zelfklussen. 
 
Rekening houden met het milieu 
Omdat Casade duurzame doelen heeft, worden de regels voor zelf aangebrachte veranderingen in uw woning strenger. Als u iets aan uw huis wilt veranderen wat slecht is voor het milieu, keuren we dat niet meer goed. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van een open haard of een houtkachel. We geven u graag advies. 
 
Airco’s 
Ook airco’s zijn niet duurzaam. Toch krijgen we steeds meer verzoeken voor het plaatsen van een airco-installatie. Waar u allemaal rekening mee moet houden leest u in onze spelregels voor ZAV - airco. Hierin staat ook welke informatie we van u nodig hebben bij de aanvraag. 

Laadpalen
Voor het plaatsen van een laadpaal heeft u onze toestemming nodig. Er gelden een paar spelregels. Welke dat zijn leest u in de toestemmingsregeling voor ZAV.

Voor meer info en antwoord op uw vragen kijkt u op casade.nl/zelfklussen. En natuurlijk kunt u contact met ons opnemen voor advies!