Uw geldzaken op orde krijgen en houden? Onze budgetcoach helpt u!

Gratis budgetcoach
Natuurlijk kunt u bij financiële problemen terecht bij uw gemeente. Maar ook Casade kan u helpen! Wij bieden tot het einde van dit jaar een gratis budgetcoach aan. Budgetcoach Linda biedt tijdelijke hulp aan huurders die moeite hebben om financieel rond te komen. Samen wordt bekeken hoe de financiële situatie stap voor stap verbeterd kan worden. Om uiteindelijk een zorg minder te hebben…

Meer geld voor leuke dingen
Door zo vroeg mogelijk hulp te vragen van de budgetcoach kan een hogere betalingsachterstand voorkomen worden. Ook krijgt u handvatten om uw financiën op orde te krijgen én te houden. Het kan ook zijn dat u geen achterstand hebt, maar dat u toch benieuwd bent hoe u kunt besparen. Om zo meer geld over te houden voor leuke dingen. Ook daarbij kan onze budgetcoach u helpen. 

Bespaartips
Doe uw voordeel met deze tips:

  • Maak een overzicht van uw vaste lasten zoals uw huur, kosten voor gas, water en licht, verzekeringen en abonnementen. Zo ziet u wat u maandelijks vast moet betalen, buiten uw huishoudelijke uitgaven.
  • Geef uzelf een budget per week voor alle boodschappen. Pin dit weekbudget en stop het in uw portemonnee. Zo bent u alerter op wat u koopt.
  • Zoek uit wat u kunt besparen op verzekeringen en energie. Kijk voor 101 handige energietips op www.klimaatgids.nl.
  • Let erop, dat u veranderingen in gezinssamenstelling en inkomen meteen doorgeeft aan de Belastingdienst. Hiermee voorkomt u dat u later een bedrag moet terugbetalen.

Aanmelden
Heeft u interesse in een gesprek met budgetcoach Linda? Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@casade.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij bieden de gratis budgetcoaching aan tot en met december 2019