Vraag het Casade

1. Mijn cv-ketel werkt niet goed. Wat kan ik zelf doen om dat te herstellen?
Controleer eerst of de waterdruk van uw cv-ketel goed is. Deze moet gelijk of hoger zijn dan 2 bar. Is de waterdruk lager? Dan moet de ketel bijgevuld worden. Dit kunt u zelf doen. In dit klusfilmpje legt onze wijkbeheerder uit hoe dat werkt.
Is de druk hoog genoeg? Dan is er iets anders aan de hand. U kunt direct naar de installateur bellen. Het telefoonnummer van de installateur staat op uw ketel.
Komt u er niet uit? Bel 0800 55 222 22, dan verbinden wij u door met de installateur. 


2. Vogels pikken isolatiemateriaal onder mijn dak vandaan. Kan er iemand komen om dit te verhelpen? 
Tijdens het broedseizoen mogen wij geen werkzaamheden uitvoeren waarbij de vogels gestoord worden. Het broedseizoen loopt van 15 maart tot 15 juli. Buiten het broedseizoen kunt u ons bellen voor een reparatie-aanvraag.  


3. Mijn huissleutel is kwijt/afgebroken. Kunnen jullie mijn deur open komen maken?

Dat is vervelend! Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. Een monteur kan de deur van de woning voor u openen. De kosten hiervan zijn voor uzelf. Ook het laten maken van een nieuwe sleutel is voor uw rekening. Moet het slot vervangen worden? Dan zijn deze kosten ook voor u. Woont u in een appartementengebouw? Dan kunt u een nieuwe, gecertificeerde sleutel voor de hoofdtoegangsdeur bij ons kopen. 

De reparatiekosten van een afgebroken sleutel in het slot zijn voor uzelf. Een sleutel breekt namelijk niet zomaar af.  Als een slot moeilijk opent, voorkomt u het afbreken van een sleutel door het slot te smeren. Heeft u een serviceabonnement? Dan smeren wij het slot voor u.