Er op uit in de kerstvakantie

Kerst betekent vakantie voor de kids! Misschien heeft u zelf ook wel een paar extra vrije dagen. U kunt dan natuurlijk gezellig thuis blijven, lekker niets doen, een spelletje spelen, knutselen met de kinderen of heerlijk met een boek op de bank kruipen. Liever ergens naar toe? Er is voldoende te doen in de omgeving! In sommige gevallen wordt entree gevraagd, andere activiteiten zijn gratis!

Laat u betoveren in de Winter Efteling of ga een middagje schaatsen bij DongenIce. Houdt u van zingen? Maandag 24 december organiseert zangvereniging Hallelujah haar jaarlijkse Volkskerstzangavond in Sprang-Capelle. U kunt daar komen luisteren én meezingen. Op 27 donderdag (3de Kerstdag) komt de IJzertijdboerderij in Dongen voor één dag uit haar ‘winterslaap’ en op 28 december kunt u meedoen aan een gratis Winterwandeling door het Slagenlandschap.

Wilt u weten wat er nog meer te doen is? Kijk dan op de UITpuntpagina van uw gemeente: Uitpuntdongen.nl of Uitpuntwaalwijk.nl. Per 1 januari 2019 worden deze UITpunten overigens opgeheven en gaan over in het Regionaal Bureau voor Toerisme waarin de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk, Heusden en Dongen gaan samenwerken om een goede gastheer te zijn in de streek.