Wonen en zorg: de seniorenconsulenten van Casade

Bakske koffie
Vaak lijkt het aanbrengen van een wandbeugel in de badkamer voldoende. Maar tijdens een gesprek, meestal met een bakske koffie, blijkt soms dat er meer moet worden uitgevoerd. Niet iedereen weet wat Casade kan betekenen bij Wonen en Zorg. En niet iedereen durft te vragen. Het gebeurt vaak dat we alsnog een douchezitje plaatsen, en als we zien hoe de bewoner de trap opgaat, ook nog een extra trapleuning aanbieden. Gebruikt u een rollator? Dan kunnen we ook een drempelhulp voor u regelen.

En de kosten?
"Ja, hallo, meneer de seniorenconsulent van Casade, wat kost dat allemaal?" Rini of Harrie hebben dan al snel het antwoord. "Dat kost u helemaal niets. Want uit ons gesprek blijkt dat dit in uw woning noodzakelijk is. En Casade wil graag dat u langer in uw eigen woning en in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen."

Tevreden
Als dan uiteindelijk de voorzieningen zijn aangebracht, de bewoner tevreden is en weer veilig een langere tijd kan blijven wonen, dan pas zijn Rini en Harrie ook tevreden. "Dit is waar wij voor staan. Vaak krijgen we te horen dat men niet wist dat dit mogelijk was bij Casade. En dat mensen er zo blij mee zijn."

Zeer begaan met het welzijn van onze senioren gaan Harrie en Rini met u in gesprek. De mooiste onderwerpen komen aan de orde. Dat zijn droevige verhalen maar ook de meest vrolijke verhalen. Verhalen uit het leven gegrepen.

Harrie en Rini zijn er voor u. 

Wilt u meer weten?
Lees meer over de seniorenconsulent en de mogelijkheden op de pagina Wonen en Zorg.

Of bekijk het filmpje over onze seniorenconsulent.