Dit zijn onze consulenten!

Onze consulenten stellen zich voor:

Necla Cakir 
Als het gaat om leefbaarheid in de wijk, ben ik in Waalwijk samen met de wijkbeheerders de contactpersoon voor huurders. Ook voor onderwerpen als overlast, huurbetaling en onze nieuwbouw in de wijken van Waalwijk, kunnen huurders bij mij terecht. Ik ga graag in gesprek met bewoners om te horen wat er leeft en of ik kan ondersteunen. Dus heeft u een vraag, bel me dan! Dan kom ik graag bij u langs. 

Kim Christ 
Misschien kennen bewoners mij nog van mijn vorige functie als wijkbeheerder, maar sinds 1 april ben ik consulent. Werken bij een wooncorporatie vind ik fijn, omdat ik er van houd om direct contact te hebben met huurders en om iets voor hen te kunnen betekenen. Mijn baan als consulent is erg afwisselend. Zo ondersteun ik bij woningverbetering en sloop/vervangende nieuwbouw projecten als aanspreekpunt voor de bewoners. Verder voer ik onder andere gesprekken met bewoners over huurachterstanden, bemiddel ik bij overlast en overleg ik met netwerkpartners. 

Ingrid van Dijk
Ik krijg energie van goed samenwerken! Niets zo leuk als samen tot een mooi resultaat komen. Met huurders of samen met andere organisaties uit de wijk. Waarom heb ik zo'n plezier in mijn werk? Dat iedere dag anders is, dat past mij. Een tikkeltje onvoorspelbaarheid geeft juist schwung aan de dag. De kers op de taart zijn voor mij de verhalen van bewoners, bijvoorbeeld waarom een buurt voor iemand zo belangrijk is. Dat zijn mooie verhalen om te horen.  

Marjo Eshuis
Mijn baan is echt heel leuk. Geen enkele dag, geen enkele bewoner is hetzelfde. De ene keer is luisteren al genoeg. Een andere keer bemiddel ik, zoek ik iets uit, spreek ik bewoners aan, verwijs ik door, soms heel serieus, soms ook samen lachen. Werken met en voor mensen, daar hou ik van. En het werk doe/kan ik niet alleen. Dat doe ik samen met de wijkbeheerder, collega's van andere afdelingen en de netwerkpartners. 

Kim Naaykens
Voor veel huurders in Sprang-Capelle ben ik inmiddels een bekend gezicht en ik houd ervan om iets voor hen te kunnen betekenen. Dat kan om van alles gaan, als consulent heb ik een breed werkterrein. De ene dag behandel ik complexe overlastzaken en de andere dag adviseer ik over huurtoeslag, huurachterstand of verbetering van de woonomgeving. Samen met de sociaal projectleiders ondersteun ik bewoners die moeten verhuizen of wiens woning verbeterd wordt. Ik zorg ervoor dat de stem van de huurders te horen is in onze organisatie. 

Maryn Rutjens
Ik werk in de wijken Dongen West 1 en 2, 's Gravenmoer en Dongen Vaart en heb daar al veel bewoners thuis bezocht. Omdat ik graag sportief ben, bezoek ik 'mijn' wijken vooral wandelend of op de fiets. Zo leer ik de bewoners en de wijken kennen. Ik hou ervan om problemen vanuit verschillende kanten te benaderen. Hierbij staat het maken van verbinding met de bewoners centraal. Ik ga uit van de kracht van de mens om de krachten uit de wijk te bundelen en te versterken. Zo probeer ik bij te dragen aan ongestoord woongenot voor u als bewoners. 

 Sjanny Salfischberger 
"Alleen ga je sneller, samen kom je verder". Dat is mijn werkmotto. In de 15 jaar dat ik bij Casade werk mocht ik verschillende functies ontdekken. De functie van consulent is voor mij de leukste. Geen dag is hetzelfde. Samen met huurders op zoek naar de beste oplossing voor hun persoonlijke situatie of buurt. Ik ben altijd geïnteresseerd in de mensen en hun verhaal en bouw graag aan onderling vertrouwen. Op die manier brengen we samen écht mooie dingen tot stand in onze wijken. Ik ontmoet u graag!  

Marit ter Haak 
Voor de wijken Bloemenoord, Antoniusparochie, Zanddonk en Landgoed Driessen in Waalwijk ben ik de consulent. Als het over leefbaarheid gaat, ben ik samen met de wijkbeheerders het aanspreekpunt voor bewoners. Geen dag is hetzelfde! Contacten met huurders, iets voor hen kunnen betekenen en het samenwerken met netwerkpartners, maakt mijn werk zo leuk. Bel of mail mij gerust met uw vraag of idee. 

(op de foto ontbreken Marit ter Haak en Kim Christ)

De contactgegevens van onze consulenten vindt u hier.