Nieuws

De energieprijzen stijgen: en nu?

U heeft het vast gehoord of gelezen: de energieprijzen stijgen flink. Veel mensen willen daarom hun huis beter isoleren. En dat geldt ook voor onze huurders. Gelukkig is ook Casade daar volop mee bezig. Wat doen wij en wat kunt u zelf doen? 

De vergeten mispel. Wie kent haar nog?

Jessica Voets woont in een woning van Casade in Dongen. Ze vertelt ons elke maand wat voor bijzonders zij in haar (permacultuur) moestuin tegenkomt. Leuk om te lezen en fijn om inspiratie op te doen! Dit keer over de mispel.

Huurder kiest: post van Casade digitaal of op papier!

Een goede service voor onze huurders vinden we erg belangrijk, net als duurzaamheid. Daarom bieden we hen de mogelijkheid om onze post digitaal te ontvangen. Goed voor het milieu en handig voor onze huurder! Ook kunnen zij voortaan hun rekeningen betalen via iDEAL.

Zelfvoorzienende zaden

Jessica Voets woont in een woning van Casade in Dongen. Ze vertelt ons elke maand wat voor bijzonders zij in haar (permacultuur) moestuin tegenkomt. Leuk om te lezen en fijn om inspiratie op te doen!

Crisis? Dat kan makkelijk anders!

Vaak verliest een woord zijn kracht als je het te vaak herhaalt. Zo worden we op dit moment om onze oren geslagen met het woord crisis. Er is een toeslagencrisis, die leidde tot een kabinetscrisis en vervolgens tot een formatiecrisis. Waardoor we al driekwart jaar zonder fatsoenlijk functionerend landsbestuur zitten. Maar dat is lang niet alles. Noem maar op: klimaatcrisis, stikstofcrisis, crisis op de arbeidsmarkt, wooncrisis…